Alles over Diabetes Nieuwsitem

Insujet™, naaldloos insuline toedienen

Insujet™, een korte introductie

insujet-startpakket

Insujet™ is een pen waarbij de insuline naaldloos toegediend kan worden. Middels een veersysteem wordt de insuline met een fijne straal door de huid gedrukt. Deze fijne straal is dunner dan een insulinenaald en daarmee wordt dit wordt vrijwel pijnloos ervaren. Alleen de druk van de insujet™ pen zelf is te voelen. Als deze krachtig genoeg is wordt de injectie automatisch geactiveerd. LET OP! Dit moet wel in een hoek van 90 graden! Kans op blauwe plekken, middels de druk, is zeker aanwezig.

Voor wie is Insujet ™ geschikt en waar is dit verkrijgbaar?

Insujet™ is eigenlijk voor iedereen geschikt die meerdere malen op een dag insuline moet spuiten en/of angst hebben voor naalden. Insujet™ is geschikt voor elk soort insuline wat een ampul heeft voor een navulbare insulinepen. Handleiding vindt u hier.

Max. dosis is 40 EH met een minimale afgifte van 4EH. Per 1EH in te stellen.

Insujet™ is verkrijgbaar via de apotheek. Als u dat voor de eerste keer doet krijgt u een startpakket met één kleur pen (lime of blauw) Daarnaast zult u minimaal per week het spuitstuk moeten vervangen en per nieuw ampul insuline een nieuwe adapter om de insuline in de insujet™ te krijgen. (zie instructievideo)

meer nieuwsitems over Diabetes...
Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/allesoverd/domains/allesoverdiabetes.com/application/modules/default/controllers/NieuwsController.php on line 17
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.